DE THAISE KOOKPOT

DE THAISE KOOKPOT Authentieke gerechten door Thaise koks bereidt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 967 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Thaise Kookpot. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 9:31 Eet regelmatig hier, altijd lekker
7 mei 2022 om 19:33 Lekker eten en niet lang hoeven wachten, voor herhaling vatbaar
6 mei 2022 om 22:14 Bezorging was prima. Mijn wokgerecht middelmatig. Helemaal niet pittig, terwijl het als zeer pittig wordt beschreven. Groenten wel knapperig! De saus had geen wow factor en had wat dikker gemogen. ik weet nog niet of ik nog een keer ga bestellen hier
6 mei 2022 om 19:38 Lekker eten ,mag voor mij iets spicier
2 mei 2022 om 10:13 Heerlijk. De groente in de nasi waren lekker vers en de nadi was ook heerlijk van smaak. De vegetarische loempiaatjes waren ook heerlijk. Er stond ern uur voor de bezorgtijd maar binnen een half uur was het ger
29 apr 2022 om 23:23 Eten is niet top met gefrituurde stukjes vleesvervanger waardoor alle smaak vervalt
26 apr 2022 om 20:07 Heel snel bezorgd! Super lekker was het weer. We hadden de kokosmelk soep en groene curry met kokosmelk. Rijst niet plakkerig, precies goed!
18 apr 2022 om 8:32 helaas. bestelde eendgerecht de tien! hele kleine smalle stukjes vlees smaakte totaal niet naar eend! de sauce smaakte lekker maar vissmaak erdoorheen … saté was heerlijk. de bezorging prima . maar dit is echt te veel geld voor eetlepel vlees
10 apr 2022 om 17:26 Lekker eten.
5 apr 2022 om 21:11 Er stond niet bij dat er tofu in het vegetarische gerecht zat, waar ik niet zo gek op ben maar ondanks dat heerlijk gegeten en ik ga er zeker vaker bestellen!
1 apr 2022 om 21:16 Heerlijk!
27 mrt 2022 om 0:24 Eten was snel bezorgd, je kan het ook niet binnen 15 min verwachten, want alles wordt vers bereidt. We hebben heerlijk gegeten alles was gewoon perfect op smaak.