DE THAISE KOOKPOT

DE THAISE KOOKPOT Authentieke gerechten door Thaise koks bereidt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 996 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Thaise Kookpot. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 10:14 Heerlijk gegeten! Soep was heerlijk met verse groente, wokschotel ook heerlijk vers.
18 sep 2022 om 10:43 Top! Zoals altijd
16 sep 2022 om 0:03 Curry was te dun, leek eigenlijk meer soep/water met groenten, zonde, zeker voor dit geld.
13 sep 2022 om 22:49 Eten is erg matig en gebruiken ook geen verse ingredienten.
27 aug 2022 om 21:29 De bezorger bezorgde het verkeerde en geen cola. Toen ik belde geen gehoor. Ik ben langsgegaan en kreeg cola. Het gerecht werd opnieuw gemaakt maar bleek weer fout. Een salade met biefstuk koriander en munt werd een bak saus zonder koriander en munt!
24 aug 2022 om 20:12 Smakeloze Pad Thai. Tofu erg doorbakken en hard. Ik bestelde een salade en dat leek meer op warme roerbak groenten met vlees dan een salade. Het smaakte niet Thais.
21 aug 2022 om 19:48 Echt heel goed en lekker eten!
18 aug 2022 om 7:46 smaak prima! maar…product met eend…. als ik bij de chinees eend heb dan heb ik eend…. hier voor 14 euro groente sauce en 5 zeer dunne plakjes eend is belachelijk. de gefrituurde spullen waren lauw.
14 aug 2022 om 18:54 Lekker eten, snel bezorgd. Aanrader!
12 aug 2022 om 9:06 Geen smaak, waterige sojasaus that’s it
31 jul 2022 om 21:42 Bijna 2 uur moeten wachten en eten was niet bijzonder.
31 jul 2022 om 0:43 We hadden Sate neua + Phad mie kip en beef besteld. Lekker bereid en heerlijk van smaak. Alles was nog goed warm bij bezorging. Zeer de moeite waard!