DE THAISE KOOKPOT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Thaise Kookpot. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 21:23 Prima Thais eten . Erg lekkere Thom Ka kip. Rode curry met kip goed, maar ietsje minder ' echt Thais'.
29 mei 2024 om 23:53 Heerlijk gegeten had iets meer Eens door gemogen maar verder top tot een volgende keer.
25 mei 2024 om 21:53 Het eten was heerlijk. En dus prima. En de bezorger was zo op tijd dat ik het niet had verwacht
22 mei 2024 om 16:28 Eten was koud en het duurde langer dan 2 uur wel was het eten lekker maar helaas te weinig kip erin veel groenten en sla maar vlees ho maar
18 mei 2024 om 13:48 Precies op tijd bezorgd. Maar de smaak viel tegen. De curry was geen curry, maar een waterige sausje. Het andere gerecht was smakeloos. Helaas
4 mei 2024 om 19:38 Prima eten, niet heel bijzonder, maar kipspiesjes en loempia's waren echt te klein voor wat je er voor betaald.
7 apr 2024 om 20:05 Khao Pahd King vol met broccoli ondanks mijn notitie dat ik daar geen liefhebber van ben. Een uur later bezorgd dan de app aangaf en niet telefonisch bereikbaar (dit nr is niet in gebruik). Het eten was zoals gewoonlijk weer erg lekker
29 mrt 2024 om 9:35 Was erg lekker een aanrader.
26 mrt 2024 om 20:09 Was erg lekker
24 mrt 2024 om 22:38 Heerlijk eten Hebben al 2 bestellingen gedaan steeds een genot
24 mrt 2024 om 7:50 Het eten was smaakvol, verse ingredienten en hebben genoten. Levering ging vlot. Dank jullie wel.
22 mrt 2024 om 16:05 De bestelling was niet volledig, ik heb drie gerechten met rijst besteld en er werd slechts 1 bakje rijst geleverd. Ik heb nog geprobeerd ze te bellen, maar er werd niet opgenomen. Daarnaast was het eten zeer matig, niet vers en smakeloos.